neděle 26. listopadu 2017

# Tagy

The Liebster Award 2017


Ahoj!
Byla jsem od Verči z blogu Saskie Green nominována na TAGovku The Liebster Award 2017 a jelikož jsme tu nějaký ten TAG neměli už pěkně dlouho, moc ráda jsem nominaci přijala. :) 
Tenhle článek vám něco prozradí něco málo o mě. Dodat chci už jen to, že otázky vymýšlela Verča a jsou fakt povedené, nad některými jsem musela hodnou chvíli popřemýšlet.


Jaké máte záměry s vaším blogem?

Nejsem bohužel typ bloggera, co by tomu mohl a měl čas věnovat se na 100%, takže blog je, a doufám, že stále bude, mým koníčkem, ale nejsem si úplně jistá, zda si z toho chci dělat nějakou povinnost nebo tak, protože by mě to automaticky přestalo bavit. Nechci se do psaní nutit, chci psát pro radost a pro zábavu. Články jsou nepravidelné, ale myslím, že psát jen proto, aby něco vyšlo, je nesmysl. Nic hodnotného tím pádem svým čtenářům nepředám a jsem zklamaná sama ze sebe. 
Takže psát budu dál, jak budu mít chuť, ale jiné záměry s mým blogem nemám, je to "jen" koníček. 

 

Dáváte si nějaké předsevzetí?

Zkusila jsem to několikrát, ne jen na Nový rok, ale zkoušela jsem to celoročně, kdykoliv mě něco napadlo. Zbytečně. Pokud chce člověk něco dělat, udělá to a nepotřebuje k tomu nějaká předsevzetí. Stačí jen obyčejná věta od někoho jiného, nebo něco, co vás prostě nakopne k tomu, abyste začali dělat to, co chcete. :)

 

Kdo nebo co je vaší největší inspirací?

Určitě to vyzní divně nebo jako klišé, ale mojí inspirací je všechno, co ve mě zanechá jakýkoliv dojem. Ať už negativní nebo poztivní. Pokud ve mně zůstane nějaká stopa, zapamatuji si to a zároveň vidím, co může zapůsobit na jiné lidi a hlavně jakým způsobem. Obdivuji lidskou povahu a rozdílnost a baví mě sledovat, co a jak na koho působí. Časem to třeba využiji pro svůj článek, kresbu nebo básničku a u svého publika mohu pracovat s jejich emocemi.

 

Jaká témata vás nejčastěji přitáhnou na jiné blogy?

Vzhledem k mým zájmům mě přitáhnou zajímavé články především o knihách, dále pak o sportu - jsem docela velká fanynka hokeje například, články o fitness - aktivně se tomu věnuji a docela mě to chytlo, o tanci, focení a o zvířatech, která jsou nedílnou součástí mého života.

 

O čem se vám píše nejsnadněji a tak nějak "samo" ?

Úplně nejjednodušší to je o čemkoliv z mého života. Nejlépe se popisuje všechno, co si člověk prožije na vlastní kůži. Do článku pak může vložit své vlastní emoce a mnohem lépe přiblížit situaci čtenáři a článek má okamžitě úplně jinou úroveň a ve čtenáři také zanechá úplně jiný dojem.

 

Co vás dokáže pořádně nakopnout/ dodá vám energii?

Na mě teda stoprocentně funguje sport a terapie zvířaty - kočky, pejsek, koně, cokoliv v podstatě. :D 
Pokud nemám ani jedno, tak bohužel žádný recept na zaručený příval energie nemám a můj den pak stojí za nic. 

 

Je něco, za co jste na sebe pyšní? Pokud ano, tak co?

Jsem typ člověka, který na sebe klade až moc velké nároky a často jsem ze sebe spíš zklamaná, než že bych byla pyšná. Občas se stane, že se m i něco povede a já z toho mám radost třeba celý den, ale to pomine a pak už si na to ani nevzpomenu. Takže nic konkértního, za co bych na sebe teď byla pyšná, nemám.

 

Co je pro vás v životě nejdůležitější?

Klišé jako láska, rodina a podobně jsou ták často sdělované. Tato omýlaná věta se ovšem týká i mě. Na prvním místě mám určitě rodiče a prarodiče, nejbližší osobou mi je můj přítel, nejlepší kamarádka, a jak jsem už řekla, nedílnou součástí mého života jsou moje zvířátka. 
Kdybych se měla držet materiálních věcí tak je to střecha nad hlavou a co si budeme povídat, knížky a telefon jsou taky věci, které ke mně neodmyslitelně patří. :D
Důležité jsou pro mě i vzpomínky a zážitky a kdykoliv to jde, vytvářím si nové a nové :) 

 

Co vás naplňuje štěstím?

Umím se radovat z maličkostí. Když venku potkám cizího člověka, co se na mě usměje, když vidím kytku, rozkošné zvířátko, když vyjde sluníčko, když prší, ať je to sebevětší blbost, něco si na tom najdu a usměju se. Hned mám lepší den a jsem spokojenější. 
Samozřejmě jsem šťastná s rodinou, přítelem, kamarády a tak dále, ale to se bude pojit s předchozí otázkou.

 

Jakou knihu byste doporučili, aby si každý přečetl?

Nedokážu říct, co by si měl přečíst každý, protože každý si to svoje najde v úplně jiné knížce. Každopádně si myslím, že přečtením knížky například od Osha nikdo nic nezkazí a rozhodně si z toho něco odnese. Stejně tak knížky z válek jsou velmi dobré ke čtení, protože nám pomohou pochopit minulost a případně i budoucnost, protože historie se opakuje. 

 NOMINUJI:
http://www.ctenipodlavici.cz/
http://www.bookjournal.cz/
http://days-of-daysy.blogspot.cz/
http://gingerani.blogspot.cz/ 

 OTÁZKY PRO VÁS:

1. Kolik knih ročně přečteš a jaký je to převážně žánr?
2. Zajímáš se o politiku? Popř. proč ano a o jakou oblast, nebo proč ne.
3. Jaké články čteš nejraději? Jak po obsahové, tak po grafické stránce.
4. Co ti pomáhá na špatnou náladu?
5. Měla jsi někdy takovou krizi, že jsi úplně přestala psát blog?
6.Jaký je tvůj vztah ke zvířatům?
7. Máš nějaké motto nebo oblíbený citát?
8. Jaký je tvůj oblíbený film a proč?
9. Zajímáš se o nějaký druh umění kromě literatury?
10. Jaký grafický design blogu se ti nejvíce líbí a zaručeně tě zaujme? 

2 komentáře:

  1. Díky, že jsi se zapojila :) S tím předsevzetím máš pravdu, taky to tak vidím.

    OdpovědětVymazat
  2. How to get to the MGM Grand Detroit casino by bus - JTM Hub
    Directions to 대구광역 출장샵 MGM Grand Detroit (MGM Grand Detroit) with public 오산 출장마사지 transportation. The following transit lines have 영천 출장샵 routes that 김제 출장샵 pass near MGM Grand Detroit. 안양 출장마사지

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný čtení a komentování mého blogu! ♥

Instagram