úterý 12. dubna 2016

# noveknihy

UNBOXING #3

Ahoj!
Dneska se mi od rána nic moc nedařilo, takže jsem byla opravdu nadšená, když jsem přišla ze školy domů a na stole na mě čekal balíček. Je to recenzní výtisk od Martinusáků a udělal mi obrovskou radost! :) Tímto jim chci zároveň moc moc poděkovat za milý vzkaz u knížky i za spolupráci. :)


Úplně jsem zapomněla, že vlastně na nějaký balík čekám, takže to pro mě bylo opravdu příjemné překvapení. Pojďme se podívat co za knížku se v něm schovává! ☺


Je mi jasné, že z tohohle obrázku asi nepoznáte ,co to je, ale je to účel, abych vás ještě chvíli napínala. ☺ První co jsem z balíčku vytáhla, překvapivě nebyla knížka, ale takové ty roztomilé věcičky kolem ☺

 
 
Tak a teď už teda k tomu hlavnímu. KNÍŽKA!!
 
 
 V balíčku jsem kromě knížky měla ještě moc milý vzkaz, který opravdu potěšil ☺ ♥



Je to tedy knížka s názvem Smolná sezóna od Moïry Fowley-Doyle.
 
Anotace:
Pohřbený strach. Zakázaná láska. Z každého tajemství se může vyklubat nebezpečí a za kdejakým rohem číhá smůla. Smolná sezóna. Tohle je, co o ní víme: Přichází každý rok ve stejnou dobu. Mojí rodině se stávají zlé věci. Děje se to jen nám. Nevíme proč.

Smolná sezóna je součástí Cařina života tak dlouho, jak si jen pamatuje. Vždycky koncem října. Už spousta jejích příbuzných v tuhle dobu přišla o život. Cařina rodina je nevysvětlitelně náchylná k nejrůznějším nehodám. Proto schovávají nože, ostré hrany stolů omotávají vatou a vypínají elektrické spotřebiče – ale nehody je pronásledují na každém kroku a ze smolné sezóny se pomalu stává obsese a jejich největší strach.

Ale proč jsou takhle prokletí? Mohou se z toho začarovaného kruhu vymanit? Opojný, zničující a intenzivní příběh s opravdu šokujícím závěrem.
 
Na knížku se hrozně moc těším a myslím si, že ji přečtu celkem rychle, tak se můžete již brzy těšit na recenzi! :)

10 komentářů:

  1. I mě ty ručně psané vzkazy potěšily :-) mám na blogu soutěž o jednu krásnou knihu, zvu tě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se zapojím! :) Doufám, že budu mít štěstí.. :)

      Vymazat
  2. Zrovna dneska mi také dorazil balíček od Martinusáků. :) Jinak Smolnou sezónu, už mám dočtenou a líbila se mi. ;-) ať se ti dobře čte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes jsem ji začala číst a už jsem v půlce, moc se mi líbí :)

      Vymazat
  3. Kniha vypadá opravdu zajímavě, tak ať se ti hezky čte. :)

    Dívka z venkova

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný čtení a komentování mého blogu! ♥

Instagram